Насљедница супермодела осваја модни свијет

Агенције
Насљедница супермодела осваја модни свијет

Насљедница познатог супермодела оправдава сва очекивања.

Каја Гербер је ћерка једног од првих супермодела Синди Крафорд (53) и бизнисмена Рандеа Гербера. Недавно је у Њујорку прославила 18. рођендан, а на раскошну журку у хотелу “Едишн” дошла је у црној кожној мини-сукњи и бодију од кожних трачица, са фризуром у стилу деведесетих.

Била је то својеврсна посвета мами Синди, која је сличну одјевну комбинацију носила 1992. године на додјели МТВ награда, а која је на журку дошла обучена као Шер.

Сличност мајке и ћерке готово је невјероватна, а млада Каја крупним корацима граби према врху најтраженијих модела гдје је некад владала мајка, а модни стручњаци и фанови непрекидно налазе паралеле у њиховим каријерама. Тренутно је ангажована на њујоршкој недјељи моде, а краси и насловницу британског Вога за октобар.

Како је сама рекла, то јој је “најбољи рођендански поклон који је могла да добије”. Како је већ била на насловници француског Вога, најновија миљеница модне индустрије сада још само треба да добије насловницу оног америчког, а с обзиром на силне похвале, и то ће се, вјероватно, догодити за који мјесец, пише jutranji.hr.

Едиторијал у октобарском британском Вогу додатно је нагласио сличност Каије и њене мајке, а у интервјуу је испричала све о томе како је одрастати у дигитално доба и носити се са непрекидном знатижељом јавности. Признала је да јој је понекад теже да оде у школу него да ради са фотографима или ауторитативним модним дизајнерима. Проговорила је и о љубави, рекавши како између ревија и снимања нема превише времена за љубав.

- Када радим немам ни снаге за флерт са неким. Жао ми је, али заиста немам. Али, не губим наду у љубав. Када сам код куће, живим животом 70-годишњакиње”, рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана