Nasljednica supermodela osvaja modni svijet

Agencije
Nasljednica supermodela osvaja modni svijet
Nasljednica supermodela osvaja modni svijet

Nasljednica poznatog supermodela opravdava sva očekivanja.

Kaja Gerber je ćerka jednog od prvih supermodela Sindi Kraford (53) i biznismena Randea Gerbera. Nedavno je u Njujorku proslavila 18. rođendan, a na raskošnu žurku u hotelu “Edišn” došla je u crnoj kožnoj mini-suknji i bodiju od kožnih tračica, sa frizurom u stilu devedesetih.

Bila je to svojevrsna posveta mami Sindi, koja je sličnu odjevnu kombinaciju nosila 1992. godine na dodjeli MTV nagrada, a koja je na žurku došla obučena kao Šer.

Sličnost majke i ćerke gotovo je nevjerovatna, a mlada Kaja krupnim koracima grabi prema vrhu najtraženijih modela gdje je nekad vladala majka, a modni stručnjaci i fanovi neprekidno nalaze paralele u njihovim karijerama. Trenutno je angažovana na njujorškoj nedjelji mode, a krasi i naslovnicu britanskog Voga za oktobar.

Kako je sama rekla, to joj je “najbolji rođendanski poklon koji je mogla da dobije”. Kako je već bila na naslovnici francuskog Voga, najnovija miljenica modne industrije sada još samo treba da dobije naslovnicu onog američkog, a s obzirom na silne pohvale, i to će se, vjerovatno, dogoditi za koji mjesec, piše jutranji.hr.

Editorijal u oktobarskom britanskom Vogu dodatno je naglasio sličnost Kaije i njene majke, a u intervjuu je ispričala sve o tome kako je odrastati u digitalno doba i nositi se sa neprekidnom znatiželjom javnosti. Priznala je da joj je ponekad teže da ode u školu nego da radi sa fotografima ili autoritativnim modnim dizajnerima. Progovorila je i o ljubavi, rekavši kako između revija i snimanja nema previše vremena za ljubav.

- Kada radim nemam ni snage za flert sa nekim. Žao mi je, ali zaista nemam. Ali, ne gubim nadu u ljubav. Kada sam kod kuće, živim životom 70-godišnjakinje”, rekla je ona.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana