Наоми је краљица скандала, али овог пута је превазишла саму себе

Агенције
Наоми је краљица скандала, али овог пута је превазишла саму себе

Наоми Кембел ништа не препушта случају, те је тако овог пута обукла заштитно одијело и пошла на свој лет.

Наоми Кембел је прибјегла очајнички превентивним мјерама како би синоћ отпутовала. "Краљица чистуница" добила је тај надимак, јер је позната по убијању микроба авио-компанија и то откако је подијелила видео-снимак на ком је предано дезинфиковала своје сједиште прије полијетања. Потом, након што је коронавирус почео да се шири почетком ове године, Наоми је отишла корак даље, па је навукла гумене рукавице и заштитну маску за лице, па је обрисала и попрскала све око себе.

Никада не можете бити превише опрезни.

Али да ли је овог пута претјерала покривши се од главе до пете како би била сигурна да вирус неће допријети до ње? Послије овога може да се каже да је Наоми једино што је нахватала њен лет.

Док се припремала за укрцавање на авион у уторак увече, Наоми је виђена у бијелом заштитном одијелу, плавој индустријској масци за лице, провидним наочарима које смо сви носили у школским лабораторијама и са ружичастим гуменим рукавицама. Изгледа скоро као детектив форензике?

"Безбједност на првом мјесту је слиједећи ниво", написала је Наоми уз неколико слика на друштвеним мрежама.

"Хвала @lindaevangelista листа. Комплетни видео-снимак ускоро стиже на мој Јутјуб."

Супермодел је раније изазвала велику пометњу након што је на Јутјубу објавила видео "свје дубинске аеродромске рутине". Док се укрцавала на авион, а прије него што се смјестила у своје сједиште (у првом разреду, наравно), Наоми је примећена како извлачи рукавице од латекса и влажне марамице и брише све што бисте евентуално могли да додирнете. Говоримо о наслону за руке, јастуцима , екранима и свему осталом.

"Ово радим у сваком авиону у који уђем", рекла је.

"Није ме брига шта људи мисле о мени, у питању је моје здравље и чини да се осјећам боље." Наставила је: "Најгоре што може да се деси је да преседим овако цио лет".

"Без обзира који авион узмете, приватни или комерцијални, док се авион спушта, људи почну да кашљу и кију. А кашаљ и кијање ме чине ... Једноставно не могу"

"Што више путујем, толико бих била болеснија од прехладе и других ствари и благословена сам што то нисам", додала је. "Стварно мислим да ми ово помаже - моја мала рутина."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана