Најпожељнији заводник у Холивуду о својим везама: 10 жена у 12 година није много

Агенције
Најпожељнији заводник у Холивуду о својим везама: 10 жена у 12 година није много

ЛОС АНЂЕЛЕС - Комичар Пит Дејвидсон познатији је по својим везама са славним љепотицама, него по каријери. Овај 29-годишњак проглашен је најпожељнијим холивудским заводником, а сада је одлучио искрено проговорити о свом љубавном животу.

Током интервјуа за подкаст " Real Ones with Jon Bernthal" Дејвидсон је с водитељем разговарао о интересу јавности за његов приватни живот, као и везе са славним особама.

-Мислим да сам постао познат прије но што се знало за мој рад. Али, одувијек сам радио. Гледај, ја сам у својим 20-им и био сам у везама са неким особама, а из неког разлога то је врло лудо и људима занимљиво. Ја не мислим да је то занимљиво. У шоубизнису сам готово пола свог живота, отприлике 14, 15 година, и то у емисији на националној телевизији. И у 12 година излазио сам с отприлике 10 особа, и не мислим да је то превише. Али неким људима је то очито занимљиво - испричао је Дејвидсон, додајући како је то прилично збуњујуће јер на друштвеним мрежама никад није приказивао свој љубавни живот.

.Особе с којима сам излазио упознао сам на послу. Радио сам у једном од пет холивудских епицентара гдје сусрећеш људе. А то су све особе с којима сам радио или био окружен - објашњава комичар, напомињући како се нашао у центру пажње, али све о чему се причало није имало никакве везе с његовим послом.

-То је уистину ужасан осјећај - додао је.

Дедвидсон је посљедњих година био у вези са Карли Аквилино, Кези Дејвид, Кејт Бекинсејл, Маргарет Кволи, Кајом Гербер, Фиби Даневур, Арианом Гранде, Ким Кардашијан и Емили Ратајковски. Од недавно је са Чеис Суи Вондерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана