Najpoželjniji zavodnik u Holivudu o svojim vezama: 10 žena u 12 godina nije mnogo

Agencije
Najpoželjniji zavodnik u Holivudu o svojim vezama: 10 žena u 12 godina nije mnogo

LOS ANĐELES - Komičar Pit Dejvidson poznatiji je po svojim vezama sa slavnim ljepoticama, nego po karijeri. Ovaj 29-godišnjak proglašen je najpoželjnijim holivudskim zavodnikom, a sada je odlučio iskreno progovoriti o svom ljubavnom životu.

Tokom intervjua za podkast " Real Ones with Jon Bernthal" Dejvidson je s voditeljem razgovarao o interesu javnosti za njegov privatni život, kao i veze sa slavnim osobama.

-Mislim da sam postao poznat prije no što se znalo za moj rad. Ali, oduvijek sam radio. Gledaj, ja sam u svojim 20-im i bio sam u vezama sa nekim osobama, a iz nekog razloga to je vrlo ludo i ljudima zanimljivo. Ja ne mislim da je to zanimljivo. U šoubiznisu sam gotovo pola svog života, otprilike 14, 15 godina, i to u emisiji na nacionalnoj televiziji. I u 12 godina izlazio sam s otprilike 10 osoba, i ne mislim da je to previše. Ali nekim ljudima je to očito zanimljivo - ispričao je Dejvidson, dodajući kako je to prilično zbunjujuće jer na društvenim mrežama nikad nije prikazivao svoj ljubavni život.

.Osobe s kojima sam izlazio upoznao sam na poslu. Radio sam u jednom od pet holivudskih epicentara gdje susrećeš ljude. A to su sve osobe s kojima sam radio ili bio okružen - objašnjava komičar, napominjući kako se našao u centru pažnje, ali sve o čemu se pričalo nije imalo nikakve veze s njegovim poslom.

-To je uistinu užasan osjećaj - dodao je.

Dedvidson je posljednjih godina bio u vezi sa Karli Akvilino, Kezi Dejvid, Kejt Bekinsejl, Margaret Kvoli, Kajom Gerber, Fibi Danevur, Arianom Grande, Kim Kardašijan i Emili Ratajkovski. Od nedavno je sa Čeis Sui Vonders.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Selin Dion u lošem stanju
Selin Dion u lošem stanju
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana