Најпопуларнији глумац данашњице живи повучено: У кући нема интернет и не користи телефон

GS
Foto: Instagram

Килиан Марфи, најпопуларнији глумац данашњице, живи повучено и не воли технологију.

Он са супругом Ивон МекГинес с којом је у браку од 2004. и синовима Малахијем и Араном живи у области Монкстаун у Даблину. Кућу вриједну два милиона долара је купио 2015. године. Направљена је давне 1863.

"У Лондону смо живјели 14 година, од мојих средњих двадесетих до касних тридесетих. Било је узбудљиво, то је сјајан град. Нисмо се преселили у Даблин како бих се удаљио од филмске индустрије. Био сам искључиво мотвисан жељом да се вратим кући у Ирску, одгајам дјецу као Ирце и будем близу наших породица", испричао је једном приликом.

Занимљво је то да у кући нема интернет нити користи телефон. Ема Томас, продуцентица филма "Опенхајмер" и супруга режисера Кристофера Нолана, испричала је како је Килиан најједноставнија особа коју можете упознати и која се уопште не ослања на кориштење технологије.

Покушавала га је назвати да му каже да је добио главну улогу у споменутом филму, но то није могла учинити па му је морала доћи "на врата".

"Отац сам двоје тинејџера. И ја сам некад био млад, знам колико је младима данас тешко у друштву. Одрастање је компликовано, ствари се мијењају јако великом брзином. Сви смо свјесни ефеката интернета. Чини ми се као да дјеца живе унутар тих уређаја", изјавио је.

Килиан је недавно објаснио због чега се не фотографише с фановима. Но, уљудно поприча са сваком особом која му приђе.

"Када сам то почео радити, живот ми се промијенио. Напросто мислим да је боље поздравити се и мало попричати. Ово говорим многим људима. Мој пријатељ који је глумац ми је рекао: 'Осјећам се тако лоше', али не треба вам фотографија да забиљежите све гдје сте били током дана", казао је, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана