Najpopularniji glumac današnjice živi povučeno: U kući nema internet i ne koristi telefon

GS
Foto: Instagram

Kilian Marfi, najpopularniji glumac današnjice, živi povučeno i ne voli tehnologiju.

On sa suprugom Ivon MekGines s kojom je u braku od 2004. i sinovima Malahijem i Aranom živi u oblasti Monkstaun u Dablinu. Kuću vrijednu dva miliona dolara je kupio 2015. godine. Napravljena je davne 1863.

"U Londonu smo živjeli 14 godina, od mojih srednjih dvadesetih do kasnih tridesetih. Bilo je uzbudljivo, to je sjajan grad. Nismo se preselili u Dablin kako bih se udaljio od filmske industrije. Bio sam isključivo motvisan željom da se vratim kući u Irsku, odgajam djecu kao Irce i budem blizu naših porodica", ispričao je jednom prilikom.

Zanimljvo je to da u kući nema internet niti koristi telefon. Ema Tomas, producentica filma "Openhajmer" i supruga režisera Kristofera Nolana, ispričala je kako je Kilian najjednostavnija osoba koju možete upoznati i koja se uopšte ne oslanja na korištenje tehnologije.

Pokušavala ga je nazvati da mu kaže da je dobio glavnu ulogu u spomenutom filmu, no to nije mogla učiniti pa mu je morala doći "na vrata".

"Otac sam dvoje tinejdžera. I ja sam nekad bio mlad, znam koliko je mladima danas teško u društvu. Odrastanje je komplikovano, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni efekata interneta. Čini mi se kao da djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je.

Kilian je nedavno objasnio zbog čega se ne fotografiše s fanovima. No, uljudno popriča sa svakom osobom koja mu priđe.

"Kada sam to počeo raditi, život mi se promijenio. Naprosto mislim da je bolje pozdraviti se i malo popričati. Ovo govorim mnogim ljudima. Moj prijatelj koji je glumac mi je rekao: 'Osjećam se tako loše', ali ne treba vam fotografija da zabilježite sve gdje ste bili tokom dana", kazao je, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana