Најкраћи брак на естради: Глумац се развео након 15 дана, па оженио 30 година млађу

GS
Foto: RAS Srbija

На листи најкраћих развода дефинитивно заслужује да се пронађе и Франо Ласић. У браку је издржао 15 дана, а након тога му се изгледа усладило да изговара судбоносно “да”.

Франо Ласић се четири пута женио, а сигурну луку је нашао поред своје изабранице Милене, Београђанке, која је млађа од њега 30 година.

Послије првог пропалог брака са Мајом Никшић са којом има сина Јанка, глумац се 1983. године оженио Љиљаном из Београда, а тај брак је трајао само 15 дана.

Након развода, Франо је дуго оклевао да ли да стане пред матичара, а онда је десет година касније ступио у брак са манекенком Живом Ступинк, са којом има двоје дјеце.

Међутим, с обзиром на то да је и тај брак пропао, Милена је по свему судећи глумчев коначан избор, без обрзира на разлику у годинама.

Ласић је једном приликом открио и како је освојио лијепу Београђанку.

– Трудио сам се да освојим Милену, јер сам увидео да је једна квалитетна, драга и лепа особа у питању. Пуно приче, упознавања, дружења. Хармонија у браку се одржава неким заједничким договорима, око свих битних животних ствари.

Нису могли да се договоре око имена дјетета


Занимљива је чињеница што се познати пар никако није могао договорити око имена дјетета, па су на крају морали да нађу име које се обома свиђа:

- Нисмо се могли договорити. Ја сам имала неке своје прохтеве, он своје... И нико није желео да попусти. Ово је златна средина, задовољни смо обоје. Искрено, мислила сам да ће ми око тога мало попустити, бити мекшег срца. Мени је то ипак прва трудноћа, испричала је Милена својевремено.

А о томе како изгледа њихов брак у очима јавности и како људи виде разлику од 30 година међу супружницима, овако је Милена причала:

- Да, сусрела сам се с разним коментарима по друштвеним мрежама. Могу само рећи да би многи млађи мушкарци све дали да су у форми као Фране. Није све у физичком изгледу. Ми смо се нашли на дубљем нивоу, оном духовном, срећни смо и то ми је једино битно. Свима који на то негативно гледају само бих пожелела да и они једном остваре такав однос, закључила је Милена Ласић за Стори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана