Najkraći brak na estradi: Glumac se razveo nakon 15 dana, pa oženio 30 godina mlađu

GS
Foto: RAS Srbija

Na listi najkraćih razvoda definitivno zaslužuje da se pronađe i Frano Lasić. U braku je izdržao 15 dana, a nakon toga mu se izgleda usladilo da izgovara sudbonosno “da”.

Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored svoje izabranice Milene, Beograđanke, koja je mlađa od njega 30 godina.

Poslije prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo 15 dana.

Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje djece.

Međutim, s obzirom na to da je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Lasić je jednom prilikom otkrio i kako je osvojio lijepu Beograđanku.

– Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

Nisu mogli da se dogovore oko imena djeteta


Zanimljiva je činjenica što se poznati par nikako nije mogao dogovoriti oko imena djeteta, pa su na kraju morali da nađu ime koje se oboma sviđa:

- Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća, ispričala je Milena svojevremeno.

A o tome kako izgleda njihov brak u očima javnosti i kako ljudi vide razliku od 30 godina među supružnicima, ovako je Milena pričala:

- Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos, zaključila je Milena Lasić za Stori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana