“Надзирачи” стижу 20. октобра

Агенције
“Надзирачи” стижу 20. октобра

Креатор познате ХБО серије “Остављени”, Дејмон Линделоф, ускоро се на мале екране враћа дугоочекиваном серијом “Надзирачи”.

Смјештена у исти универзум који је створио Алан Мур у оригиналним истоименим стриповима, серија ће проширити свијест о новим ликовима и причама. Иако је раније већ најављено да ће серија премијерно бити приказана током јесени, сада је објављен званичан датум. “Надзирачи” ће премијерно бити приказани 20. октобра.

Радња је смјештена у алтернативну прошлост, у којој су суперхероји у друштву обиљежени као одметници. Осврћући се на оригиналне стрипове, серија ће покушати да створи неке нове ствари.

Линделоф је раније рекао да серија неће бити класична адаптација свих 12 бројева стрипова, који су настали прије тридесет година. Серија ће бити постављена у свијету и атмосфери какву су њени креатори мукотрпно изградили и биће оригинална.

- Она мора постављати нова питања и истраживати свијет кроз нови објектив. Најважније од свега је да мора бити савремена - навео је Линделоф. У серији ће глумити Реџина Кинг, Џереми Ајронс, Дон Џонсон, Тим Блејк-Нелсон, Том Мајсон, Џејмс Волк и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана