“Nadzirači” stižu 20. oktobra

Agencije
“Nadzirači” stižu 20. oktobra

Kreator poznate HBO serije “Ostavljeni”, Dejmon Lindelof, uskoro se na male ekrane vraća dugoočekivanom serijom “Nadzirači”.

Smještena u isti univerzum koji je stvorio Alan Mur u originalnim istoimenim stripovima, serija će proširiti svijest o novim likovima i pričama. Iako je ranije već najavljeno da će serija premijerno biti prikazana tokom jeseni, sada je objavljen zvaničan datum. “Nadzirači” će premijerno biti prikazani 20. oktobra.

Radnja je smještena u alternativnu prošlost, u kojoj su superheroji u društvu obilježeni kao odmetnici. Osvrćući se na originalne stripove, serija će pokušati da stvori neke nove stvari.

Lindelof je ranije rekao da serija neće biti klasična adaptacija svih 12 brojeva stripova, koji su nastali prije trideset godina. Serija će biti postavljena u svijetu i atmosferi kakvu su njeni kreatori mukotrpno izgradili i biće originalna.

- Ona mora postavljati nova pitanja i istraživati svijet kroz novi objektiv. Najvažnije od svega je da mora biti savremena - naveo je Lindelof. U seriji će glumiti Redžina King, Džeremi Ajrons, Don Džonson, Tim Blejk-Nelson, Tom Majson, Džejms Volk i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana