На кога кћерка Анђелине и Бреда више личи - Интернет врви од расправе обожаватеља

Агенције
Foto: Агенције

Глумци и бивши супружници, Анђелина Џоли и Бред Пит несумњиво се могу похвалити изражајном љепотом и атрактивним изгледом, па је било сасвим јасно да ће њихова биолошка дјеца бити "обдарена" добрим генима, а једно од њих посебно привлачи пажњу.

Петнаестогодишња Шајло прво је биолошко дијете некадашњег брачног пара.

Својим посљедњим појављивањем у јавности засјенила је све присутне, а обожаватељи су на интернету покренули расправу на којег од родитеља дјевојчица више личи.

Иако су испрва тврдили да је 15-годишња Шајло слика и прилика оца из раних 30-их, сада су мишљења подијељена, а све више људи говори како је 'пресликана мајка' из периода када је имала 20.

Слике су почеле кружити интернетом, а реакције су преплавиле друштвене мреже:

"Има Анђелинине усне, али Бредов нос и обрве", "Очеве очи, мамине усне, нос и облик главе", "Она је његова копија", савршена комбинација својих родитеља", "Видим Бреда са додацима Анђелине". "Бред, дефинитивно", "Горњи дио лица је Бредов, а доњи Анђелинин", "Иста отац", "Она је савршена, баш попут своје мајке", "Анђелина. Има чак и њен осмијех", "Сваки дан све љепша", "Какав спој, најљепша је у комбинацији", "Немогуће је одлучити, буквално личи на обоје".

Шајло је још од малих ногу привлачила пажњу јавности када је са само двије године изјавила да се осјећа као дјечак. Жељела је носити мушку одјећу, кратку фризуру и сматрала се једним од своје браће.

Ипак, на промоцији Анђелининог посљедњег филма "The Eterlans", Шајло је изненадила јавност напустивши дјечачки стил и појавивши се у женственој хаљини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана