Na koga kćerka Anđeline i Breda više liči - Internet vrvi od rasprave obožavatelja

Agencije
Foto: Agencije

Glumci i bivši supružnici, Anđelina Džoli i Bred Pit nesumnjivo se mogu pohvaliti izražajnom ljepotom i atraktivnim izgledom, pa je bilo sasvim jasno da će njihova biološka djeca biti "obdarena" dobrim genima, a jedno od njih posebno privlači pažnju.

Petnaestogodišnja Šajlo prvo je biološko dijete nekadašnjeg bračnog para.

Svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zasjenila je sve prisutne, a obožavatelji su na internetu pokrenuli raspravu na kojeg od roditelja djevojčica više liči.

Iako su isprva tvrdili da je 15-godišnja Šajlo slika i prilika oca iz ranih 30-ih, sada su mišljenja podijeljena, a sve više ljudi govori kako je 'preslikana majka' iz perioda kada je imala 20.

Slike su počele kružiti internetom, a reakcije su preplavile društvene mreže:

"Ima Anđelinine usne, ali Bredov nos i obrve", "Očeve oči, mamine usne, nos i oblik glave", "Ona je njegova kopija", savršena kombinacija svojih roditelja", "Vidim Breda sa dodacima Anđeline". "Bred, definitivno", "Gornji dio lica je Bredov, a donji Anđelinin", "Ista otac", "Ona je savršena, baš poput svoje majke", "Anđelina. Ima čak i njen osmijeh", "Svaki dan sve ljepša", "Kakav spoj, najljepša je u kombinaciji", "Nemoguće je odlučiti, bukvalno liči na oboje".

Šajlo je još od malih nogu privlačila pažnju javnosti kada je sa samo dvije godine izjavila da se osjeća kao dječak. Željela je nositi mušku odjeću, kratku frizuru i smatrala se jednim od svoje braće.

Ipak, na promociji Anđelininog posljednjeg filma "The Eterlans", Šajlo je iznenadila javnost napustivši dječački stil i pojavivši se u ženstvenoj haljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana