Музичара ујела змија на снимају спота: “Надам се да нећу умријети”

Агенције
Музичара ујела змија на снимају спота: “Надам се да нећу умријети”

Амерички репер Лил Памп доживио је необичну незгоду на снимању новог спота када га је у једном моменту змија ујела за шаку.

Он је објавио снимак на свом Инстаграм профилу гдје се види како сједи на степеницама, док му човјек са стране додаје змију која га је у тренутку када ју је репер узео у руке ујела.

Репер је вриснуо и бацио змију на под, а потом отрчао даље од ње.

“Погледајте ми шаку! Је**** ме је угризла! Управо сам доживио да ме змија угризе”, чује се Лил Памп како вришти на снимку, а потом показује крваву шаку ка камери.

У опису снимка је додао да се “нада да неће умријети” и да не смије да се “заје**** са змијама”, што му је у коментарима потврдио и Џастин Бибер.

Међутим, већина његових пратилаца на Инстаграму није осјетила симпатије према незгоди која га је задесила, већ су га напали због начина на који је третирао животињу и што је уопште користио змију за снимање спота.

“Шта си очекивао? Није требало ни да је држиш уопште”, “Змија је била у одбрамбеном ставу јер се осјетила нелагодно окружена буком и свјетлима, али да, што је не би онда бацио и на земљу”, “Ок, али да ли је змија добро?”, само су неки од коментара на реперову објаву.

Лил Памп је касније објавио и “Storz” на свом Инстаграму гдје је истакао да није љут због тога што га је змија ујела, већ зато што не може да носи прстење на тој руци сада и трпи болове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана