Muzičara ujela zmija na snimaju spota: “Nadam se da neću umrijeti”

Agencije
Muzičara ujela zmija na snimaju spota: “Nadam se da neću umrijeti”

Američki reper Lil Pamp doživio je neobičnu nezgodu na snimanju novog spota kada ga je u jednom momentu zmija ujela za šaku.

On je objavio snimak na svom Instagram profilu gdje se vidi kako sjedi na stepenicama, dok mu čovjek sa strane dodaje zmiju koja ga je u trenutku kada ju je reper uzeo u ruke ujela.

Reper je vrisnuo i bacio zmiju na pod, a potom otrčao dalje od nje.

“Pogledajte mi šaku! Je**** me je ugrizla! Upravo sam doživio da me zmija ugrize”, čuje se Lil Pamp kako vrišti na snimku, a potom pokazuje krvavu šaku ka kameri.

U opisu snimka je dodao da se “nada da neće umrijeti” i da ne smije da se “zaje**** sa zmijama”, što mu je u komentarima potvrdio i Džastin Biber.

Međutim, većina njegovih pratilaca na Instagramu nije osjetila simpatije prema nezgodi koja ga je zadesila, već su ga napali zbog načina na koji je tretirao životinju i što je uopšte koristio zmiju za snimanje spota.

“Šta si očekivao? Nije trebalo ni da je držiš uopšte”, “Zmija je bila u odbrambenom stavu jer se osjetila nelagodno okružena bukom i svjetlima, ali da, što je ne bi onda bacio i na zemlju”, “Ok, ali da li je zmija dobro?”, samo su neki od komentara na reperovu objavu.

Lil Pamp je kasnije objavio i “Storz” na svom Instagramu gdje je istakao da nije ljut zbog toga što ga je zmija ujela, već zato što ne može da nosi prstenje na toj ruci sada i trpi bolove.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana