Мужа вољела 50 година, а послије његове смрти потпуно нестала

ГС
Мужа вољела 50 година, а послије његове смрти потпуно нестала

Једна од омиљених глумица бивше Југославије, Вера Чукић, важила је за најлепше ТВ лице. Посљедњих година потпуно се повукла из јавности, а послије смрти мужа промијенила је живот из коријена.

Њен супруг, познати сценариста Гордан Михић преминуо је 2019. године, а заједно су провели 50 година. Дива југословенске кинематографије пред камере је последњи пут стала 2011, а прошлог љета је у Југословенској кинотеци примила Златни печат за допринос филмској умјетности, за осамдесет улога остварених у филмовима, ТВ драмама и серијама.

„Знам колико би се Гордан обрадовао када би знао да сам добила награду. Он се више радовао мојим успесима него својим. То му је било важно, да сам ја срећна и задовољна“, рекла је једном, преноси „Блиц“.

Послије Горанове смрти, Вера се повукла и из града и сада живи са ћерком Иваном Михић на селу.

„Удаљена сам четрдесетак километара од града. У предивном сам крају, у кући коју смо Гордан и ја, а касније и наша ћерка Ивана, изградили. То траје педесет година и толико сам са Горданом била животни друг. Одржавам ту нашу кућу, трудим се да буде у добром стању, трудим се око моје Иване и оних које волим. Више и не пишем. После две књиге које сам објавила, почела сам да пишем и трећу, написала сам тридесетак страница и онда престала. Понеле су ме друге ствари“, изјавила је за „Глорију“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана