Моника и Чендлер поново заједно, а фанови једва препознали познатог глумца: “Шта му је са лицем?”

Агенције
Моника и Чендлер поново заједно, а фанови једва препознали познатог глумца: “Шта му је са лицем?”

Моника и Чендлер из “Пријатеља” поново су, накратко, осванули заједно на селфију који је објавила Кортни Кокс на свом Инстаграму.

“Погодите с ким сам отишла на ручак данас... Знам!!!! Могу ли бити срећнија?”, написала је Кортни уз фотографију с колегом из серије Метјуем Перијем. “Прави пријатељи”, додала је у хаштагу.

“Мети! Волим вас”, јавила се и Џенифер Анистон, односно Рејчел из серије, а огласила се и Фиби, односно Лиса Кудров. “Срећнице, срећнице”, поручила јој је она, а фанови су у само неколико сати фотографију лајковали више од два милиона пута.

Али, осим еуфоричних коментара због окупљања омиљених ликова из “Пријатеља”, било је и мноштво оних које је забринуо изглед глумца.

“Мени Метју овдје уопште не изгледа као Чендлер. Као да је скроз друга особа”, написао је један од пратилаца.

“Шта је с његовим лицем?”, написао је други.

“Је ли он био на пластичној операцији?”, наваљивали су неки знатижељни коментатори, али фанови су одмах стали у одбрану познатог глумца.

“Дуго се борио са зависношћу и сад је на правом путу. Лијепо је видети га да се смије”, поручио је један од обожаватеља Перија.

“Моника је увијек била ту да спаси Чендлера”, закључили су неки.

Пери, који је четири пута номинован за награду “Еми”, никад није сакривао да се борио с депресијом и зависношћу, а прошле године је провео три месеца у болници због руптуре цријева, подсјећа index.hr.

Посљедњи филм снимио је прије чак десет година, док се у серији задњи пут појавио 2017. године. Кад је ријеч о серији која га је прославила, исте године је рекао да је више не би снимао.

“Имам ту ноћну мору која се понавља, не шалим се. Некад имам ноћну мору да опет снимамо Пријатеље и да никог није брига. Снимимо цијелу серију, вратимо се и никог није брига. Тако да, ако ме питају, одбићу. Ствар је у томе да смо отишли на врхунцу славе серије, не можемо то да надмашимо”, рекао је за “Венити фер”.

У фебруару је објавио да су га избацили с одвикавања, али након што су га фанови засули порукама, написао је: “Полако, људи, ријеч је о само једном састанку. Вратио сам се на одвикавање, гдје припадам”.

Ранијих година није сакривао да се током снимања Пријатеља борио с алкохолизмом и зависношћу од дрога. Ситуација се погоршала прије 22 године након што се повредио током вожње џет-скијем. Лекари су му преписали јаке таблете против болова на које се навукао.

“Узео сам их и осјећао се боље него што сам се икад осјећао. Имао сам велики проблем с таблетама и алкохолом и нисам могао да престанем с њима”, рекао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана