Monika i Čendler ponovo zajedno, a fanovi jedva prepoznali poznatog glumca: “Šta mu je sa licem?”

Agencije
Monika i Čendler ponovo zajedno, a fanovi jedva prepoznali poznatog glumca: “Šta mu je sa licem?”

Monika i Čendler iz “Prijatelja” ponovo su, nakratko, osvanuli zajedno na selfiju koji je objavila Kortni Koks na svom Instagramu.

“Pogodite s kim sam otišla na ručak danas... Znam!!!! Mogu li biti srećnija?”, napisala je Kortni uz fotografiju s kolegom iz serije Metjuem Perijem. “Pravi prijatelji”, dodala je u haštagu.

“Meti! Volim vas”, javila se i Dženifer Aniston, odnosno Rejčel iz serije, a oglasila se i Fibi, odnosno Lisa Kudrov. “Srećnice, srećnice”, poručila joj je ona, a fanovi su u samo nekoliko sati fotografiju lajkovali više od dva miliona puta.

Ali, osim euforičnih komentara zbog okupljanja omiljenih likova iz “Prijatelja”, bilo je i mnoštvo onih koje je zabrinuo izgled glumca.

“Meni Metju ovdje uopšte ne izgleda kao Čendler. Kao da je skroz druga osoba”, napisao je jedan od pratilaca.

“Šta je s njegovim licem?”, napisao je drugi.

“Je li on bio na plastičnoj operaciji?”, navaljivali su neki znatiželjni komentatori, ali fanovi su odmah stali u odbranu poznatog glumca.

“Dugo se borio sa zavisnošću i sad je na pravom putu. Lijepo je videti ga da se smije”, poručio je jedan od obožavatelja Perija.

“Monika je uvijek bila tu da spasi Čendlera”, zaključili su neki.

Peri, koji je četiri puta nominovan za nagradu “Emi”, nikad nije sakrivao da se borio s depresijom i zavisnošću, a prošle godine je proveo tri meseca u bolnici zbog rupture crijeva, podsjeća index.hr.

Posljednji film snimio je prije čak deset godina, dok se u seriji zadnji put pojavio 2017. godine. Kad je riječ o seriji koja ga je proslavila, iste godine je rekao da je više ne bi snimao.

“Imam tu noćnu moru koja se ponavlja, ne šalim se. Nekad imam noćnu moru da opet snimamo Prijatelje i da nikog nije briga. Snimimo cijelu seriju, vratimo se i nikog nije briga. Tako da, ako me pitaju, odbiću. Stvar je u tome da smo otišli na vrhuncu slave serije, ne možemo to da nadmašimo”, rekao je za “Veniti fer”.

U februaru je objavio da su ga izbacili s odvikavanja, ali nakon što su ga fanovi zasuli porukama, napisao je: “Polako, ljudi, riječ je o samo jednom sastanku. Vratio sam se na odvikavanje, gdje pripadam”.

Ranijih godina nije sakrivao da se tokom snimanja Prijatelja borio s alkoholizmom i zavisnošću od droga. Situacija se pogoršala prije 22 godine nakon što se povredio tokom vožnje džet-skijem. Lekari su mu prepisali jake tablete protiv bolova na koje se navukao.

“Uzeo sam ih i osjećao se bolje nego što sam se ikad osjećao. Imao sam veliki problem s tabletama i alkoholom i nisam mogao da prestanem s njima”, rekao je.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana