Мирослав Илић изгубио на суду од бивше љубавнице

GS
Foto: Arhiva

У питању је кривична пријава коју је Мирослав Илић поднио против некадашње љубавнице за кривично дјело повреде тајне поступка.

Овим поводом огласио се Вилијам Паспаловски, Мирјанин адвокат, који је потврдио да је Антоновићева и у овом спору побиједила.

– Тако је, данас сам добио од Тужилаштва да су одустали од кривичног гоњења јер су утврдили да није кривично дјело које се гони по службеној дужности. Нисам још стигао Мирјани да јавим – рекао је Мирјанин адвокат кроз смијех и додао:

– Мирослав Илић није желио да коментарише ову одлуку Тужилаштва нити да нам открије да ли ће покренути неки нови поступак против некадашње љубавнице.

Подсјетимо, прије непуних годину дана Мирослав је поднио кривичну пријаву против Мирјане за повреду тајности поступка, тврдећи да је она у јавност изнијела детаље са суђења.

– Од стране пуномоћника Мирослава Илића поднијета је пријава за дјело повреда тајности података. Ради се о објавама на Фејсбуку из 2017, 2018. и 2019. године као и о неким новинским чланцима… Тога пуно има, данас нисмо могли да се изјашњавамо о томе. Потребно је ископирати предмет, видјети о чему се ради, па ће се Мирјана изјаснити – објаснио је тада њен адвокат Вилијам Паспаловски и додао да јој је пријетило годину дана затвора и новчана казна за ово дјело, уколико би се утврдило да је крива.

Иначе, како је Мирјана недавно изјавила, поводом пресуде суда да је Мирослав отац њеног сина Девина, они ће се вратити на суд и почети изнова јер је пресуда укинута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана