Miroslav Ilić izgubio na sudu od bivše ljubavnice

GS
Foto: Arhiva

U pitanju je krivična prijava koju je Miroslav Ilić podnio protiv nekadašnje ljubavnice za krivično djelo povrede tajne postupka.

Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobijedila.

– Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim – rekao je Mirjanin advokat kroz smijeh i dodao:

– Miroslav Ilić nije želio da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti da nam otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

Podsjetimo, prije nepunih godinu dana Miroslav je podnio krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznijela detalje sa suđenja.

– Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podnijeta je prijava za djelo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima… Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, vidjeti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti – objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je prijetilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo djelo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Inače, kako je Mirjana nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Selin Dion u lošem stanju
Selin Dion u lošem stanju
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana