Мирка Васиљевић: Вујадин ће бити на губитку ако ме превари

mondo.rs
Мирка Васиљевић: Вујадин ће бити на губитку ако ме превари

Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић познају се од њене друге године, а заједно су пуних 12. Имају троје дјеце и још увијек се нису вјенчали, а Мирка признаје да је то "њена кривица".

"Одлучила сам да рано постанем мајка и да Вујадин буде отац моје деце, хоћу да живим и умрем поред њега. Знамо се од моје друге године, викендице наших породица биле су близу једна друге. Смували смо се када сам била на сплаву гдје је Звезда славила титулу, а другарица славила рођендан. Срела сам га и махнула му, он ми је рекао да ће ме сутрадан водити на кафу. Брзо смо се смували и схватили да смо једно за друго. Рекла сам му одмах да нисам девојка за зезање, за једно вече", рекла је Мирка.

Стално се прича о њиховом односу, о томе зашто се још увијек нису вјенчали и да ли Вујадин Мирку вара. Глумица каже, ако је тако, он је на губитку!

"Не стријепим да ће ме Вујадин преварити, не волим да живим у страху, то разара човјека. Обоје смо познате личности, и да се деси, све би изашло на видјело. Џаба нам и брак и троје дјеце ако нема повјерења. Вујадин ће бити на губитку ако ме превари, а не ја, јер се све вријеме дајем максимално", рекла је Мирка.

Пар има синове Андреја (10) и Михајла (7) као и кћерку Адријану (8).

"Нисмо се вјенчали јер сам била трудна, имала сам мучнине, па сам рекла да хоћу да све то ријешим прије свадбе. Вујадин неће да ми одемо с кумовима код матичара, хоће праву, велику свадбу. Онда сам остала други пут трудна, па трећи... Рекао ми је да већ претерујем колико сам разлога измислила да се не вјенчамо, али то ће се сигурно десити и то у најскоријој будућности", рекла је Мирка.

Познати пар волио би и да дјеци подари још једног брата или сестру.

"Деца нас форсирају да им поклонимо пса, ког ћу ионако ја на крају да чувам, па сам у фазону боље да добију брата или сестру. Сада би нам већ помагали око бебе, Вујадин и ја се не бисмо бунили да добијемо још једно дијете, али већ са њих троје није лако финансијски", рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана