Mилош Биковић одлично зарађује од само једног снимања!

ГС
Mилош Биковић одлично зарађује од само једног снимања!

Милош Биковић је поред Србије, огроман успијех постигао и у Русији, а ево колико он данас зарађује.

Како се наводи, Милош је на листи престигао миљенике женске публике Александра Петрова и Данилу Козловског, чији хонорари су у прошлој години пали, а након филма “Слуга” познати Србин није само ушао у историју руске кинематографије већ је постао и најплаћенији глумац у Русији.

Како преноси руски портал 5-ТВ.ру, један Биковићев дан на сету коштао је продуценте филма “Слуга” 420.000 рубаља, што је око 5.200 евра. Будући да је снимање ове комедије трајало 39 дана, рачуница каже да је српски глумац зарадио више од 200.000 евра, пише овај портал.

Милошу је добру позицију и на руском тржишту омогућио Никита Михалков улогом у “Сунчаници”, а висину његовог хонорара обезбједила му је популарност коју је стекао улогама у хит серији “Кухиња”, као и филмовима “Лед” и “Изван граница реалности”.

С обзиром на то да је “Слуга” постигао незапамћени успијех у Русији, зарадивши 50 милиона евра, у фебруару је одлучено да се сними наставак ове комедије. Прва клапа била је заказана за љето, али због тренутне ситуације у свијету постоји могућност да се она одложи за други дио ове године или за 2021. Како се наводи, продуценти још држе у тајности да ли ће Биковић играти и у наставку.

До прошле године на врху листе најпопуларнијих глумаца у Русији био је Александар Петров, а за његов ангажман редитељи су морали да издвоје 250.000 рубаља, односно 3.100 евра, колико кошта један снимајући дан јунака филма “Лед”.

Прије њега водећи глумац руске кинематографије био је Данила Козловски, звезда филма “Бездушни” и “Викинг”, чија зарада на годишњем нивоу износи 1.250.000 евра. Он је и даље један од десет најплаћенијих глумаца у Русији.

(Б92)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана