Милош Биковић награђује стохиљадитог гледаоца филма"Слуга"

Тањуг
Милош Биковић награђује стохиљадитог гледаоца филма"Слуга"

БЕОГРАД, 17. јануара (Тањуг) - Руска хит комедија "Слуга" са Милошем Биковићем у главној улози, овог викенда прославиће стохиљадитог гледаоца у једном од београдских биоскопа, а наш глумац, овом приликом, наградиће вриједним наградама јубиларног посјетиоца, најавили су дистрибутери.

Филм који обара рекорде у српским и руским биоскопима, постао је најуспешнија комедија у историји руске кинематографије и један од најгледанијих филмова свих времена у Русији. 

Поред руске, ова комедија одушевила је и овдашњу публику и за само три недеље приказивања "Слуга" је постао један од најгледанијих страних филмова у домаћим биоскопима. 

Популарни глумац Милош Биковић игра младог, богатог и бахатог момка који стицајем околности, добија лекцију правих вредности из живота. 

Главни јунак Григорије Гриша", је раскалашни клинац који је толико ушушкан у лагодном животу да мисли да је "изнад закона", све док његов отац не предузме радикалне мере и исценира саобраћајну несрећу из које ће се његов син пробудити у прошлости. 

Гриша се буди у прошлом веку, окружен сељацима, који не знају за његове "магичне скаламерије" попут мобилног телефона и који га нимало не штеде, а кроз серију урнебесних сцена видимо како се Биковић сналази као слуга. 

У филму који је режирао Клим Шипенко, поред Биковића играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева…

Дистрибутери филма су: Старс Медиа Инт. и Делиус филм. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана