Miloš Biković nagrađuje stohiljaditog gledaoca filma"Sluga"

Tanjug
Miloš Biković nagrađuje stohiljaditog gledaoca filma"Sluga"

BEOGRAD, 17. januara (Tanjug) - Ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac, ovom prilikom, nagradiće vrijednim nagradama jubilarnog posjetioca, najavili su distributeri.

Film koji obara rekorde u srpskim i ruskim bioskopima, postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji. 

Pored ruske, ova komedija oduševila je i ovdašnju publiku i za samo tri nedelje prikazivanja "Sluga" je postao jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima. 

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. 

Glavni junak Grigorije Griša", je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je "iznad zakona", sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i iscenira saobraćajnu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti. 

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove "magične skalamerije" poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. 

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana