Милина мајка била против њене везе са Ештоном

Агенције
Милина мајка била против њене везе са Ештоном

Шармантна тридесетчетворогодишња глумица украјинског поријекла Мила Кунис увијек је знала како да забави јавност, а опет да не ода превише, па се тако у разговору с Даксом Шепардом, популарним америчким глумцем и водитељем емисије “Armchair Expert”, јавно осврнула не неке детаље које јавност до сада није знала.

Разговор је започела признањем да је њена бијесна мама аутоматски почела да псује на украјинском када је сазнала да јој се кћерка заљубила у свог бившег колегу са сета популарне хумористичне серије “Луде седамдесете”. Признала је да јој је дуго требало да уопште скупи храброст и призна мами, па је довела пред свршен чин, а мама Елвира, чим је чула име Ештона Кучера одмах је опсовала. У то вријеме још се није ни смирила бракоразводна парница између Ештона и Деми Мур, 15 година старије глумице с којом је шармантни глумац провео девет година у вези и браку, па се мама Елвира забринула како ће Ештон утицати на њену кћерку.

Мила и Ештон су почели да се забављају у априлу 2012. године, а Ештон и Деми Мур су раскинули у новембру 2011, тако да се Ештон, признала је у разговору Мила, већ опоравио од развода, па мама заправо није имала разлога за бригу. Али, Елвиру, која је с маленом Миленом Марковном Кунис, које је пуно име лијепе глумице и супругом Марком 1991. пребјегла из Украјине у САД, увијек ће бринути кћеркина судбина. Мила је прије Ештона била у вези са глумцем Меколијем Калкином, која се није завршила бајно. Док би јавност можда одмах посумњала да је кривац глумац којег памтимо као слатког Кевина из филма “Сам у кући”, иако је приватно, знамо, био сушта супротност, раскид је заправо иницирала сама Мила.

- Ја сам крива за све и то ћу јавно признати. Требало ми је дуго да схватим каква сам и шта сам све у животу урадила, али то је дио мене, ја сам то прихватила - отворила је душу Мила.

Иако је пожељела искрено да се ријеши терета из младости, остала је досљедна себи па на крају није открила шта је тачно урадила Калкину. То је ионако ствар прошлости, јер лијепа глумица и њен судбоносни партнер уживају у породици. Пар се вјенчао 2015. и заједно одгајају кћерку Вајат Исабел и синчића Дмитрија Портвуда.++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана