Milina majka bila protiv njene veze sa Eštonom

Agencije
 Milina majka bila protiv njene veze sa Eštonom
Milina majka bila protiv njene veze sa Eštonom

Šarmantna tridesetčetvorogodišnja glumica ukrajinskog porijekla Mila Kunis uvijek je znala kako da zabavi javnost, a opet da ne oda previše, pa se tako u razgovoru s Daksom Šepardom, popularnim američkim glumcem i voditeljem emisije “Armchair Expert”, javno osvrnula ne neke detalje koje javnost do sada nije znala.

Razgovor je započela priznanjem da je njena bijesna mama automatski počela da psuje na ukrajinskom kada je saznala da joj se kćerka zaljubila u svog bivšeg kolegu sa seta popularne humoristične serije “Lude sedamdesete”. Priznala je da joj je dugo trebalo da uopšte skupi hrabrost i prizna mami, pa je dovela pred svršen čin, a mama Elvira, čim je čula ime Eštona Kučera odmah je opsovala. U to vrijeme još se nije ni smirila brakorazvodna parnica između Eštona i Demi Mur, 15 godina starije glumice s kojom je šarmantni glumac proveo devet godina u vezi i braku, pa se mama Elvira zabrinula kako će Ešton uticati na njenu kćerku.

Mila i Ešton su počeli da se zabavljaju u aprilu 2012. godine, a Ešton i Demi Mur su raskinuli u novembru 2011, tako da se Ešton, priznala je u razgovoru Mila, već oporavio od razvoda, pa mama zapravo nije imala razloga za brigu. Ali, Elviru, koja je s malenom Milenom Markovnom Kunis, koje je puno ime lijepe glumice i suprugom Markom 1991. prebjegla iz Ukrajine u SAD, uvijek će brinuti kćerkina sudbina. Mila je prije Eštona bila u vezi sa glumcem Mekolijem Kalkinom, koja se nije završila bajno. Dok bi javnost možda odmah posumnjala da je krivac glumac kojeg pamtimo kao slatkog Kevina iz filma “Sam u kući”, iako je privatno, znamo, bio sušta suprotnost, raskid je zapravo inicirala sama Mila.

- Ja sam kriva za sve i to ću javno priznati. Trebalo mi je dugo da shvatim kakva sam i šta sam sve u životu uradila, ali to je dio mene, ja sam to prihvatila - otvorila je dušu Mila.

Iako je poželjela iskreno da se riješi tereta iz mladosti, ostala je dosljedna sebi pa na kraju nije otkrila šta je tačno uradila Kalkinu. To je ionako stvar prošlosti, jer lijepa glumica i njen sudbonosni partner uživaju u porodici. Par se vjenčao 2015. i zajedno odgajaju kćerku Vajat Isabel i sinčića Dmitrija Portvuda.++

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana