Мила Кунис: "Нећу да подижем размажена деришта"

ГС
Мила Кунис: "Нећу да подижем размажена деришта"

Мила Кунис и њен супруг Аштон Кучер су у недавном интервјуу за магазин "Peoplе" објаснили зашто не желе да имају још дјеце.

Како је рекла, њена мала четворочлана породица је све што јој треба за срећан живот, па из тог разлога не жели да квари тренутно стање даљим проширивањем породице.

''Имаћу само двоје дјеце'', рекла је Мила, те додала да родитељство постаје много теже када има више дјеце него одраслих унутар једне заједнице.

"Тренутно смо добро. Двоје људи, двоје дјеце. Чула сам да је прелазак с двоје на троје јако тежак и напоран, а то не желим'', објаснила је Мила.

Она је и раније говорила о изазовима с којима се сусретала при усклађивању каријере и породице, те каже да је двоје дјеце савршен број, преноси Б92.

Подсјетимо, Мила Кунис јавно и отворено говори о свакодневним проблемима са којима се сусреће једна мама и често прича о суровој реланости подизања дјеце.

''Мајчинство ми је дало потпуно нову перспективу. Иако сам стално исцрпљена и од умора готово да падам с ногу, у исто вријеме никада нисам била срећнија. Ствари око којих сам прије непрестано била несигурна и које су ме бринуле постале су неважне'', изјавила је једном приликом и нагласила да посебно опрезно приступа одгајању своје дјеце.

''Немамо намјеру да подижемо размажена деришта. На овом свијету је и превише размажене дјеце", закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана