Mila Kunis: "Neću da podižem razmažena derišta"

GS
Mila Kunis: "Neću da podižem razmažena derišta"

Mila Kunis i njen suprug Ašton Kučer su u nedavnom intervjuu za magazin "People" objasnili zašto ne žele da imaju još djece.

Kako je rekla, njena mala četvoročlana porodica je sve što joj treba za srećan život, pa iz tog razloga ne želi da kvari trenutno stanje daljim proširivanjem porodice.

''Imaću samo dvoje djece'', rekla je Mila, te dodala da roditeljstvo postaje mnogo teže kada ima više djece nego odraslih unutar jedne zajednice.

"Trenutno smo dobro. Dvoje ljudi, dvoje djece. Čula sam da je prelazak s dvoje na troje jako težak i naporan, a to ne želim'', objasnila je Mila.

Ona je i ranije govorila o izazovima s kojima se susretala pri usklađivanju karijere i porodice, te kaže da je dvoje djece savršen broj, prenosi B92.

Podsjetimo, Mila Kunis javno i otvoreno govori o svakodnevnim problemima sa kojima se susreće jedna mama i često priča o surovoj relanosti podizanja djece.

''Majčinstvo mi je dalo potpuno novu perspektivu. Iako sam stalno iscrpljena i od umora gotovo da padam s nogu, u isto vrijeme nikada nisam bila srećnija. Stvari oko kojih sam prije neprestano bila nesigurna i koje su me brinule postale su nevažne'', izjavila je jednom prilikom i naglasila da posebno oprezno pristupa odgajanju svoje djece.

''Nemamo namjeru da podižemo razmažena derišta. Na ovom svijetu je i previše razmažene djece", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana