Мелина Џиновић причала да је нормално да јој је Харис давао паре јер му је родила дјецу

ГС
Мелина Џиновић причала да је нормално да јој је Харис давао паре јер му је родила дјецу

Након 22 године брака модна креаторка Мелина Џиновић и пјевач Харис Џиновић су одлучили да се разведу, а од тог тренутка у јавност испливавају детаљи њиховог односа.

Харис и Мелина су недавно завршили у полицији јер је она упала у његову кућу на Сењаку у којој су некада живели заједно са д‌јецом сином Каном и кћерком Ђином.

Ипак, након развода, Мелина се одселила, а Харис је са д‌јецом остао да живи у вили.

Пјевач је отворено за емисији “Сцена” причао о разводу са Мелином Џиновић, а након његовог интервјуа у ком је открио интимне детаље односа, модна креаторка је упала у кућу на Сењаку и, како је пјевач изјавио, вербално га напала. Након свега завршили су у полицији, а како сазнајемо Мелина умире од срамоте због свега што се дешава.

– Мелина прича пријатељима да умире од срамоте, да не вјерује шта јој се дешава. Стално понавља: “Родила сам му д‌јецу, нормално да ми је давао паре” – рекао је близак извор за Блиц.

“Куповао сам јој скупе ствари”

Харис је подсјетимо у великом интервјуу за Блиц истакао и да је Мелини куповао скупоцене ствари.

– Било је ту искоришћавања емотивног, материјалног, друштвеног, како год хоћете. Незахвалност ме је највише бољела. Ако неко мисли да је захвалност само да каже: “Хвала ти љубави”… То мораш и да покажеш неким д‌јелима. Не мора сад у еквиваленту, ако кошта ташна 5.000, да сада она мени врати поклоном у вриједности од 5.000. Можемо и кафу да попијемо, да кажеш ја ћу платити, то је сасвим довољно. Међутим, није се то дешавало и ту сам онако баш био врло изненађен, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана