Melina Džinović pričala da je normalno da joj je Haris davao pare jer mu je rodila djecu

GS
Melina Džinović pričala da je normalno da joj je Haris davao pare jer mu je rodila djecu

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Haris i Melina su nedavno završili u policiji jer je ona upala u njegovu kuću na Senjaku u kojoj su nekada živeli zajedno sa d‌jecom sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Ipak, nakon razvoda, Melina se odselila, a Haris je sa d‌jecom ostao da živi u vili.

Pjevač je otvoreno za emisiji “Scena” pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji, a kako saznajemo Melina umire od sramote zbog svega što se dešava.

– Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne vjeruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: “Rodila sam mu d‌jecu, normalno da mi je davao pare” – rekao je blizak izvor za Blic.

“Kupovao sam joj skupe stvari”

Haris je podsjetimo u velikom intervjuu za Blic istakao i da je Melini kupovao skupocene stvari.

– Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim d‌jelima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrijednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana