Марисол прославила 60 година, погледајте како изгледа данас

ГС
Foto: ИМДБ

Деведесетих година су се мексичке теленовеле веома пратиле у бројним домовима широм Балкана.

Једна од омиљених била је Марисол, сиромашна продавачица цвијећа с великим ожиљком на лицу у коју се заљуби младић из богате обитељи, а онда услиједе бројни преокрети, драме и сплетке.

Њу је глумила Ерика Буенфил која је недавно прославила 60. рођендан.

Подијеливши фотографије с прославе рођендана Буенфил на једној позира с комадом рођенданске торте, а на другој јој друштво прави и њен син.

„Напунила сам 60 година. Сретна сам с толико благослова и љубави. Хвала, хвала, хвала“, написала је у опису објаве.

Глумица на фотографијама дјелује прилично младолико, премда уз јаку шминку, те се није много промијенила у односу на издање из теленовеле из '90их.

Буенфил је након улоге која јој је обиљежила каријеру наставила глумити, али се више посветила позоришту, као и свом приватном животу.

Ипак лика Марисол се радо присјећа истичући да је то једна од најдражих серија које је снимила. Својевремено је казала: „ Та улога помогла ми је да се извучем из тешке депресије и овисности о алкохолу за којим сам посегнула због несретне љубави. Много сам патила, живот ме на тренутке мрвио, низали су се љубавни крахови и професионална подметања. Могла сам остати заточена у патњи, али нисам, научила сам све пуштати из себе“.

У посљедње вријеме је посебно активна на друштвеним мрежама, а скоро свакодневно снима видее за ТикТок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана