Marisol proslavila 60 godina, pogledajte kako izgleda danas

GS
Foto: IMDB

Devedesetih godina su se meksičke telenovele veoma pratile u brojnim domovima širom Balkana.

Jedna od omiljenih bila je Marisol, siromašna prodavačica cvijeća s velikim ožiljkom na licu u koju se zaljubi mladić iz bogate obitelji, a onda uslijede brojni preokreti, drame i spletke.

Nju je glumila Erika Buenfil koja je nedavno proslavila 60. rođendan.

Podijelivši fotografije s proslave rođendana Buenfil na jednoj pozira s komadom rođendanske torte, a na drugoj joj društvo pravi i njen sin.

„Napunila sam 60 godina. Sretna sam s toliko blagoslova i ljubavi. Hvala, hvala, hvala“, napisala je u opisu objave.

Glumica na fotografijama djeluje prilično mladoliko, premda uz jaku šminku, te se nije mnogo promijenila u odnosu na izdanje iz telenovele iz '90ih.

Buenfil je nakon uloge koja joj je obilježila karijeru nastavila glumiti, ali se više posvetila pozorištu, kao i svom privatnom životu.

Ipak lika Marisol se rado prisjeća ističući da je to jedna od najdražih serija koje je snimila. Svojevremeno je kazala: „ Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim sam posegnula zbog nesretne ljubavi. Mnogo sam patila, život me na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam ostati zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve puštati iz sebe“.

U posljednje vrijeme je posebno aktivna na društvenim mrežama, a skoro svakodnevno snima videe za TikTok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana