Мају Маријану напали мотком на свадби

Мондо
Мају Маријану напали мотком на свадби

Пјевачица Маја Маријана својевремено је причала о непријатном искуству које је доживјела на једном слављу на ком је пјевала са колегама три дана без престанка, а на крају су сви остали без хонорара.

Она је тада, како је испричала, нападнута мотком.

"Никада нећу заборавити једну свадбу, пјевало је више познатих пјевача три дана без престанка и на крају нас нико није платио. Морали смо да пјевамо нон-стоп, само као мало нешто спавања, пет, шест, можда седам сати... Бакшиш?! Какав бакшиш?! То је било баш давно, прије 29,30 година, гомила ружних ствари се ту издешавала, хонорар нисмо ни добили, три дана смо пјевали за џабе", причала је Маја.

"Млада и младожења су побјегли из села, преко неке њиве ваљда. Сви смо остали без хонорара, музичари и пјевачи, десеторо или дванаесторо, побјегли су људи", описала је једну од најгорих тезги које памти.

Није жељела да открива ни које село је у питању, ни ко су колеге које су извисиле за хонорар заједно с њом.

"А најгоре, наопак неки народ у том селу, у Србији је, али нећу да кажем које је... Мене је и конобар под том шатром полио врелом кафом, одједном, имала сам утисак као да је намјерно изврнуо тацну с кафом све по мени, оно ме пече, ја кажем: 'Шта радиш то?' и неки матори деда исто ту под шатром гдје год ја сједнем, он стане и гурне ме... Моје колеге ће се саме препознати кад прочитају, не бих у њихово име да говорим. Баш су познати музичари били ту и ми се договоримо да завршимо ту свадбу да кренемо напокон кад смо схватили да смо израђени, сељаци се скупе ту с моткама и као - ко је нама дозволио да се пакујемо, ја сам била с татом јер сам још ишла у средњу школу, па ме отац возио на наступе, избушили су нам гуме и мом тати исто, никад то нећу заборавити. Музичари су били веома познати, они који то буду прочитали, сјетиће се, али не бих да откривам о коме се радило", рекла је пјевачица, преноси "Мондо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана