Maju Marijanu napali motkom na svadbi

Mondo
Maju Marijanu napali motkom na svadbi

Pjevačica Maja Marijana svojevremeno je pričala o neprijatnom iskustvu koje je doživjela na jednom slavlju na kom je pjevala sa kolegama tri dana bez prestanka, a na kraju su svi ostali bez honorara.

Ona je tada, kako je ispričala, napadnuta motkom.

"Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pjevalo je više poznatih pjevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pjevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet, šest, možda sedam sati... Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, prije 29,30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pjevali za džabe", pričala je Maja.

"Mlada i mladoženja su pobjegli iz sela, preko neke njive valjda. Svi smo ostali bez honorara, muzičari i pjevači, desetoro ili dvanaestoro, pobjegli su ljudi", opisala je jednu od najgorih tezgi koje pamti.

Nije željela da otkriva ni koje selo je u pitanju, ni ko su kolege koje su izvisile za honorar zajedno s njom.

"A najgore, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je... Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namjerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: 'Šta radiš to?' i neki matori deda isto tu pod šatrom gdje god ja sjednem, on stane i gurne me... Moje kolege će se same prepoznati kad pročitaju, ne bih u njihovo ime da govorim. Baš su poznati muzičari bili tu i mi se dogovorimo da završimo tu svadbu da krenemo napokon kad smo shvatili da smo izrađeni, seljaci se skupe tu s motkama i kao - ko je nama dozvolio da se pakujemo, ja sam bila s tatom jer sam još išla u srednju školu, pa me otac vozio na nastupe, izbušili su nam gume i mom tati isto, nikad to neću zaboraviti. Muzičari su bili veoma poznati, oni koji to budu pročitali, sjetiće se, ali ne bih da otkrivam o kome se radilo", rekla je pjevačica, prenosi "Mondo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana