Мадона на турнеји слави 40 година каријере

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ЊУЈОРК- Америчка поп певачица Мадона најавила је "Слављеничку турнеју - Четири деценије" која ће овог љета и јесени обухватити 35 градова у Сједињеним Држвама и Европи.

"Узбуђена сам што ћу истражити што је могуће више пјесама у нади да ћу пружити својим љубитељима наступ какав очекују", навела је Мадона у свом саопштењу.

Пјевачица чије је право име Марија Луиза Ћиконе је каријеру почела албумом "Мадона" (1983), на коме су биле пјесме "Everybody" и "Burning Up", а свјетски је чувена по потоњим хитовима "La Isla Bonita", "Like a Virgin", "Hung Up", "Lika a Prayer", "Papa Don't Preach", "Materijal Girl" и другима.

У саопштењу се истиче да ће турнеја провести посјетиоце кроз Мадонино умјетничко путовање дуго 40 година и "одати поштовање Њујорку одакле је њена каријера кренула".

Турнеја у продукцији Лајв нејшна креће 15. јула из Ванкувера, а обићи ће Детроит, Чикаго, Њујорк, Мајами и Лос Анђелес, а у Европи Лондон, Барселону, Париз, Штокхолм и друге градове, уз завршетак 1. децембра у Амстердаму. Специјални гост турнеје је Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана