Ломио срца женама широм свијета, сада непрепознатљив: "Шта је ово?"

B92
Foto: Instagram

Холивудског глумца Патрика Демпсија (56) јавност највише памти по улози љекара, неурохирурга Дерека Шепарда из серије "Увод у анатомију", а у серији су га називали и "Сањиви" " због његовог неодољивог изгледа, како и у серији, тако и у стварном животу. Глумац је мамио погледе жена широм свијета, чак и након уласка у педесете.

Али, посљедња промjена имиџа помало је изненадила његове обожаватељке, и то не сасвим на угодан начин. Наиме, на додјелу награда Легенде Дизнија 2022. глумац је стигао потпуно изблајхане косе, због чега су га обожаватељке једва препознале.
"Да ли је добио улогу у Хоусе од Драгон?", "Изгледа као Кен", "Треба ми минут да ово сварим", "Шта је ово?", "Непрепознатљив је", писале су изненађене обожаватељке.

Глумац је иначе познат по дужој, благо коврџавој коси прошараној сједим власима, а тога је свјестан и он сам.

"Нажалост, или на срећу, познат сам по својој коси. Ово је доиста наљутило многе људе. Не знају како то прихватити. Или ме воле или ме мрзе", коментарисао је за часопис Варајети негативне коментаре.

А иако га гледаоци обожавају због улоге у серији, колеге наводно не мисле исто, што је открила и новинарка Линет Рајс, која је једина успјела да добије интервју с њим након одласка из 11. сезоне серије, када му је лик изненада умро. Наиме, многи који су радили на серији рекли су да је терорисао колеге, због чега су многи добили неку врсту посттрауматског синдрома.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана