Lomio srca ženama širom svijeta, sada neprepoznatljiv: "Šta je ovo?"

B92
Foto: Instagram

Holivudskog glumca Patrika Dempsija (56) javnost najviše pamti po ulozi ljekara, neurohirurga Dereka Šeparda iz serije "Uvod u anatomiju", a u seriji su ga nazivali i "Sanjivi" " zbog njegovog neodoljivog izgleda, kako i u seriji, tako i u stvarnom životu. Glumac je mamio poglede žena širom svijeta, čak i nakon ulaska u pedesete.

Ali, posljednja promjena imidža pomalo je iznenadila njegove obožavateljke, i to ne sasvim na ugodan način. Naime, na dodjelu nagrada Legende Diznija 2022. glumac je stigao potpuno izblajhane kose, zbog čega su ga obožavateljke jedva prepoznale.
"Da li je dobio ulogu u House od Dragon?", "Izgleda kao Ken", "Treba mi minut da ovo svarim", "Šta je ovo?", "Neprepoznatljiv je", pisale su iznenađene obožavateljke.

Glumac je inače poznat po dužoj, blago kovrdžavoj kosi prošaranoj sjedim vlasima, a toga je svjestan i on sam.

"Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze", komentarisao je za časopis Varajeti negativne komentare.

A iako ga gledaoci obožavaju zbog uloge u seriji, kolege navodno ne misle isto, što je otkrila i novinarka Linet Rajs, koja je jedina uspjela da dobije intervju s njim nakon odlaska iz 11. sezone serije, kada mu je lik iznenada umro. Naime, mnogi koji su radili na seriji rekli su da je terorisao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu posttraumatskog sindroma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana