Љепотицу очарала Јужна Aфрика

Сања Ковач
Љепотицу очарала Јужна Aфрика

НЕВЕСИЊЕ - Тања Вујичић, осамнаестогодишња љепотица из Невесиња, недавно је отпутовала у Јоханесбург, у Јужноафричку Републику гдје ће 13. децембра представљати нашу земљу на избору за мис свијета.

Иако још није добила ову ласкаву, титулу Тања говори да се осјећа "као краљица", а у писму које је послала својим Невесињцима, каже да јој је толико лијепо, готово нестварно.

- Све је добро организовано. Гдје год да одемо радосни домаћини нас дочекују уз традиционалну пјесму и игру. Толико су срећни што смо овдје, па нам често нешто поклоне. До сада нисам знала да постоје толико гостопримљиви људи, који љубав показују из дубине срца - прича Вујичићева.

Она каже да су дјевојке потпуно безбједне, чак и када се возе у аутобусу.

- Када негдје путујемо, прати нас десетак полицијских возила, па чак блокирају саобраћај у улици док ми не прођемо. Не знам које ријечи да употребим да бих дочарала све ово. Нема их - рекла је Тања.

Она каже да је одушевљена и природним љепотама Јужне Aфрике и Индијског океана, које је до сада могла да види само на телевизији. Каже да ће јој у неизбрисивом сјећању остати "дружење" са лавовима, леопардима, слоновима, жирафама, зебрама, антилопама, носорозима и разним птицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана