Ljepoticu očarala Južna Afrika

Sanja Kovač
Ljepoticu očarala Južna Afrika

NEVESINjE - Tanja Vujičić, osamnaestogodišnja ljepotica iz Nevesinja, nedavno je otputovala u Johanesburg, u Južnoafričku Republiku gdje će 13. decembra predstavljati našu zemlju na izboru za mis svijeta.

Iako još nije dobila ovu laskavu, titulu Tanja govori da se osjeća "kao kraljica", a u pismu koje je poslala svojim Nevesinjcima, kaže da joj je toliko lijepo, gotovo nestvarno.

- Sve je dobro organizovano. Gdje god da odemo radosni domaćini nas dočekuju uz tradicionalnu pjesmu i igru. Toliko su srećni što smo ovdje, pa nam često nešto poklone. Do sada nisam znala da postoje toliko gostoprimljivi ljudi, koji ljubav pokazuju iz dubine srca - priča Vujičićeva.

Ona kaže da su djevojke potpuno bezbjedne, čak i kada se voze u autobusu.

- Kada negdje putujemo, prati nas desetak policijskih vozila, pa čak blokiraju saobraćaj u ulici dok mi ne prođemo. Ne znam koje riječi da upotrebim da bih dočarala sve ovo. Nema ih - rekla je Tanja.

Ona kaže da je oduševljena i prirodnim ljepotama Južne Afrike i Indijskog okeana, koje je do sada mogla da vidi samo na televiziji. Kaže da će joj u neizbrisivom sjećanju ostati "druženje" sa lavovima, leopardima, slonovima, žirafama, zebrama, antilopama, nosorozima i raznim pticama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana