Линда Евангелиста тврди да је била злостављана током брака: Знао је да не смије дирати лице

GS
Foto: Instagram

Манекенка Линда Евангелиста је у документарцу "Супер Моделс", који је данас објављен, навела да ју је бивши супруг Гералд Мари злостављао.

Наиме, некадашња манекенка у документарцу за Епл+ тврди да је током петогодишњег брака била злостављана, али да је захваљујући другим женама тек недавно стекла храброст да јавно говори о томе.

Евангелиста (58) била је у браку с Гералдом Мариом (73) између 1987. и 1993. године, а у то вријеме он је био шеф европског Елит Модел Менаџмента. Како каже, удала се за њега када је имала 22 године, а развела се кад је имала 27 година.

"Знао је да ми не смије дирати лице, да не смије дирати оно што му доноси новац", поручила је.

Свјесна је чињенице да је била у лошој вези, али јој није било лако напустити тај однос. У изјави за Епл ТВ+, Гералд Мари је негирао тврдње о злостављању и рекао да никада није починио ни најмањи чин насиља.

Иначе, њеног бившег супруга је 2020. године седам жена оптужило за силовање и сексуално злостављање, а Евангелиста је признала да је вјеровала њиховим тврдњама, хвалећи њихову храброст и снагу.

Евангелиста је раније тврдила да је због личног искуства с њим повјеровала у оптужбе да је силовао и сексуално злостављао манекенке 1980-их и 1990-их.

Само прошле године се тврдило да је током њиховог брака, Марие водио трговину људима из своје мултинационалне агенције за моделе - гдје је наводно силовао више од десетак манекенки у доби од 14 година.

Подсјећамо, почетком септембра, Евангелиста је открила да јој је прије пет година дијагностициран рак дојке и да се тихо подвргнула двострукој мастектомији. Међутим, Евангелиста је открила да се болест вратила прошле године и да сада има рак у грудном мишићу, преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана