Linda Evangelista tvrdi da je bila zlostavljana tokom braka: Znao je da ne smije dirati lice

GS
Foto: Instagram

Manekenka Linda Evangelista je u dokumentarcu "Super Models", koji je danas objavljen, navela da ju je bivši suprug Gerald Mari zlostavljao.

Naime, nekadašnja manekenka u dokumentarcu za Epl+ tvrdi da je tokom petogodišnjeg braka bila zlostavljana, ali da je zahvaljujući drugim ženama tek nedavno stekla hrabrost da javno govori o tome.

Evangelista (58) bila je u braku s Geraldom Mariom (73) između 1987. i 1993. godine, a u to vrijeme on je bio šef evropskog Elit Model Menadžmenta. Kako kaže, udala se za njega kada je imala 22 godine, a razvela se kad je imala 27 godina.

"Znao je da mi ne smije dirati lice, da ne smije dirati ono što mu donosi novac", poručila je.

Svjesna je činjenice da je bila u lošoj vezi, ali joj nije bilo lako napustiti taj odnos. U izjavi za Epl TV+, Gerald Mari je negirao tvrdnje o zlostavljanju i rekao da nikada nije počinio ni najmanji čin nasilja.

Inače, njenog bivšeg supruga je 2020. godine sedam žena optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, a Evangelista je priznala da je vjerovala njihovim tvrdnjama, hvaleći njihovu hrabrost i snagu.

Evangelista je ranije tvrdila da je zbog ličnog iskustva s njim povjerovala u optužbe da je silovao i seksualno zlostavljao manekenke 1980-ih i 1990-ih.

Samo prošle godine se tvrdilo da je tokom njihovog braka, Marie vodio trgovinu ljudima iz svoje multinacionalne agencije za modele - gdje je navodno silovao više od desetak manekenki u dobi od 14 godina.

Podsjećamo, početkom septembra, Evangelista je otkrila da joj je prije pet godina dijagnosticiran rak dojke i da se tiho podvrgnula dvostrukoj mastektomiji. Međutim, Evangelista je otkrila da se bolest vratila prošle godine i da sada ima rak u grudnom mišiću, prenosi Kliks

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana