Леонардо Дикаприо стаје на луди камен

Агенције
Леонардо Дикаприо стаје на луди камен

Славни глумац Леонардо Дикаприо је изгледа напокон пронашао жену са којом је спреман да проведе остатак свог живота, а ријеч је о младој манекенки Кели Рорбах.

Наиме, четрдесетогодишњи глумац након само четири мјесеца везе запросио је своју 15 година млађу дјевојку.

Како преносе амерички медији, један од најпопуларнијих нежења одлучио је да важно питање постави за вријеме романтичне вечере у њиховом омиљеном италијанском ресторану у Њујорку.

Извор близак пару је казао да просидба није била планирана, већ се једноставно догодила док су, као и обично, уживали у црвеном вину и разговору. Кели је завршила факултет и баш као и Дикаприја занимају је друштвени проблеми попут сиромаштва и глобалног затопљења.

- Повезали су се на интелектуалном нивоу, то је ново за њега. Она је много више од лијепог лица - казао је извор и додао да упркос зарукама пар неће журити са свадбом.

Друштвене мреже одмах су преплавили коментари разочараних обожаватељки, које сматрају да су ове заруке само шушкања и трачеви, те се надају да ће на томе и остати.

Овога љета пар је седам дана провео крстарећи Медитераном на луксузној јахти, а осим што су уживали на сунцу и у мору, дјевојка четрдесетогодишњег глумца је показивала своју невјероватну фигуру, објављујући слике на друштвеним мрежама.

Леонардо Дикаприо се прославио глумећи Џека Довсона у филму "Титаник" 1997. године, а посљедњих година појавио се у остварењима "Банде Њујорка", "Авијатичар", "Покојни" и "Ухвати ме ако можеш".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана