Leonardo Dikaprio staje na ludi kamen

Agencije
Leonardo Dikaprio staje na ludi kamen

Slavni glumac Leonardo Dikaprio je izgleda napokon pronašao ženu sa kojom je spreman da provede ostatak svog života, a riječ je o mladoj manekenki Keli Rorbah.

Naime, četrdesetogodišnji glumac nakon samo četiri mjeseca veze zaprosio je svoju 15 godina mlađu djevojku.

Kako prenose američki mediji, jedan od najpopularnijih neženja odlučio je da važno pitanje postavi za vrijeme romantične večere u njihovom omiljenom italijanskom restoranu u Njujorku.

Izvor blizak paru je kazao da prosidba nije bila planirana, već se jednostavno dogodila dok su, kao i obično, uživali u crvenom vinu i razgovoru. Keli je završila fakultet i baš kao i Dikaprija zanimaju je društveni problemi poput siromaštva i globalnog zatopljenja.

- Povezali su se na intelektualnom nivou, to je novo za njega. Ona je mnogo više od lijepog lica - kazao je izvor i dodao da uprkos zarukama par neće žuriti sa svadbom.

Društvene mreže odmah su preplavili komentari razočaranih obožavateljki, koje smatraju da su ove zaruke samo šuškanja i tračevi, te se nadaju da će na tome i ostati.

Ovoga ljeta par je sedam dana proveo krstareći Mediteranom na luksuznoj jahti, a osim što su uživali na suncu i u moru, djevojka četrdesetogodišnjeg glumca je pokazivala svoju nevjerovatnu figuru, objavljujući slike na društvenim mrežama.

Leonardo Dikaprio se proslavio glumeći Džeka Dovsona u filmu "Titanik" 1997. godine, a posljednjih godina pojavio se u ostvarenjima "Bande Njujorka", "Avijatičar", "Pokojni" i "Uhvati me ako možeš".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana