Лејди Гага - најтеже је бити свој и оно што јеси

Г.С.
Лејди Гага - најтеже је бити свој и оно што јеси

Прије него што је почела рад на свом недавно објављеном албуму "Хроматика", популарна америчка пјевачица истакла је да није баш била своја и да је депресија инспирисала нови шести студијски албум. Једна од најдоминантнијих тема албума је како пронаћи свјетло у тами.

Америчка пјевачица је говорећи о стању које је претходило раду на њеном посљедњем албуму, признала да је било тренутака у њеном животу када се истовремено борила против депресије и туге и да је осјећала да није "оно што јесте".

"Знала сам да се пробудим ујутру и да схватим да сам ја Лејди Гага и тада бих постајала депресивна и тужна и нисам жељела да ја будем ја. Осјећала сам да ми сметају ствари које ме прате на мом животном путу и успеху у каријери. Тада сам полако почела да стварам музику и причам своју пичу кроз своје пјесме", рекла је Лејди Гага.

Истакла је да је најтежа ствар у животу да будете своји и то што јесте. Да пронађете радост у себи. Слава није нешто што некога може да учини срећним.

"Пропутовала сам свијет и најсрећније људе видјела у најсиромашнијим дијеловима планете. Њихове вриједности су нетакнуте. У најбогатијим кућама срела сам најтужније и најдепресивније људе", истакла је Лејди Гага.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана