Кристијан Иличић запливао с ајкулама: Безопасне су док им не станете на пут

ГС
Foto: Инстаграм

Хрватски травел блогер Кристијан Иличић у посјети је Океанији, а на свом Инстаграм профилу подијелио је снимак који приказује како се "проводи" у држави Палау.

Овај травел блогер препознатљив је по својим подухватима на путовањима широм свијета, а сада је подијелио снимак "дружења с ајкулама" у држави Палау.

На видеу се Иличић може видјети како плива окружен ајкулама, а своје је пратиоце упитао би ли се и они усудили на исти подухват.

"Тачка гледишта: Налазите се у Палауу и пливате с ајкулама. Да ли би се усудили?", упитао је испод снимка на којем га окружују ајкуле.

Један од пратиоца се нашалио да би вјероватно учинио исто, али да би плакао у исто вријеме - на што му је Кристијан појаснио да су "безопасне све док им не станеш на пут".

На Инстаграм сторијима је Иличић подијелио исјечке свог путовања на којем се удружио с холандским травел блогером Томом Грондом, преноси Кликс.

Током посјете држави Палау посјетили су и један од највиших водопада регије, а подијелио је и утиске о храни, цијенама те уопштено туристичкој понуди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана