Kristijan Iličić zaplivao s ajkulama: Bezopasne su dok im ne stanete na put

GS
Foto: Instagram

Hrvatski travel bloger Kristijan Iličić u posjeti je Okeaniji, a na svom Instagram profilu podijelio je snimak koji prikazuje kako se "provodi" u državi Palau.

Ovaj travel bloger prepoznatljiv je po svojim poduhvatima na putovanjima širom svijeta, a sada je podijelio snimak "druženja s ajkulama" u državi Palau.

Na videu se Iličić može vidjeti kako pliva okružen ajkulama, a svoje je pratioce upitao bi li se i oni usudili na isti poduhvat.

"Tačka gledišta: Nalazite se u Palauu i plivate s ajkulama. Da li bi se usudili?", upitao je ispod snimka na kojem ga okružuju ajkule.

Jedan od pratioca se našalio da bi vjerovatno učinio isto, ali da bi plakao u isto vrijeme - na što mu je Kristijan pojasnio da su "bezopasne sve dok im ne staneš na put".

Na Instagram storijima je Iličić podijelio isječke svog putovanja na kojem se udružio s holandskim travel blogerom Tomom Grondom, prenosi Kliks.

Tokom posjete državi Palau posjetili su i jedan od najviših vodopada regije, a podijelio je i utiske o hrani, cijenama te uopšteno turističkoj ponudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana