Краљевска породица не жели да заштити Меган од таблоида

ГС
Краљевска породица не жели да заштити Меган од таблоида

Супруга британског принца Харија Меган Маркл рекла је својим пријатељима да краљевска породица не жели ништа да учини како би је заштитила од напада таблоида, и додала да то не би био случај да је у питању Кејт Мидлтон, супруге принца Вилијама, тврди извор близак војвоткињи.

Како "Дејли мејл" преноси, Меган Маркл је рекла да би краљевска породица промијенила законе у вези с медијима и укинула таблоиде ако би нападали супругу старијег сина престолонасљедника принца Чарлса, као што њу нападају.

Она је истакла да је свима познато како се она и Хари осјећају због напада британских таблоида, али да нико из породице не жели да се заузме за ријешавање овог проблема. Пар је огорчен због тога што сматра да то не био случај да је у питању Кејт Мидлтон.

Хари се пожалио свом оцу принцу Чарлсу и краљици Елизабети због константног узнемиравања његове супруге од стране таблоида, али они не желе ништа да учине по том питању, тврди извор близак Меган Маркл.

Она је истакла да се Хари јако дуго носи са овом ситуацијом и да неће дозволити да напади таблоида униште њен живот и њихов брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана