Ко је 44 године млађа дjевојка Мика Џегера која му је родила дјете?

гс
Foto: Профимедиа

Мелани Хемрик (34) у вези је са Миком Џегером (78), од 2014. године, а двије године касније доспјела је у центар пажње када му је постала мајка његовог осмог дјетета, сина Девероа.

Од када је њихова веза постала јавна, пар је често виђан на приватним изласцима, али и на пословним догађајима. Иако се њено име на насловним странама провлачи углавном због романсе са пјевачем Ролинг Стоунса, Мелани и сама има занимљиве таленте.

 

Мелани је своју плесну каријеру паузирала док је носила Микову бебу, али је зарађивала за живот од тога што је балерина, чак је и плесала за Америчко балетско позориште. Почела је да се бави плесом када је имала само три године, а први уговор са АБТ добила је са 17 година. Повукла се 2019. године, после 15 година и фокусирала се на то да буде мама.

Мелани је једном била вјерена

Пре него што је упознала Мика, Мелани је била верена за колегу плесача, Хозеа Карена. Међутим, када је 2013. прихватио посао режирања Балета Сан Хозе, веза је прекинута након шест година.

Ролингстонси у фебруару 2014. године. Мик је приметио Мелани када се иза сцене дружила са својим пријатељима.

Позвао ју је на вечеру, након чега су почели да проводе више времена заједно. Нажалост, Микова дугогодишња девојка Ловрен Скот, умрла је у марту те године, али до јуна, Мелани и фронтмен Ролингстоунса су се виђали.

Добила је кућу од 7 милиона долара

Бити са Миком Џегером има своје предности - музичар јој је купио градску куćу од 7 милиона долара, у Њујорку, у октобру 2016. године.

Она је из Вирџиније

Мелани је рођена у Вилијамсбургу у Вирџинији, а почела је да се бави плесом у Школи сценских уметности источне Вирџиније. Затим је наставила да тренира у Вашингтону на Академији балета Киров.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана