Ko je 44 godine mlađa djevojka Mika Džegera koja mu je rodila djete?

gs
Foto: Profimedia

Melani Hemrik (34) u vezi je sa Mikom Džegerom (78), od 2014. godine, a dvije godine kasnije dospjela je u centar pažnje kada mu je postala majka njegovog osmog djeteta, sina Deveroa.

Od kada je njihova veza postala javna, par je često viđan na privatnim izlascima, ali i na poslovnim događajima. Iako se njeno ime na naslovnim stranama provlači uglavnom zbog romanse sa pjevačem Roling Stounsa, Melani i sama ima zanimljive talente.

 

Melani je svoju plesnu karijeru pauzirala dok je nosila Mikovu bebu, ali je zarađivala za život od toga što je balerina, čak je i plesala za Američko baletsko pozorište. Počela je da se bavi plesom kada je imala samo tri godine, a prvi ugovor sa ABT dobila je sa 17 godina. Povukla se 2019. godine, posle 15 godina i fokusirala se na to da bude mama.

Melani je jednom bila vjerena

Pre nego što je upoznala Mika, Melani je bila verena za kolegu plesača, Hozea Karena. Međutim, kada je 2013. prihvatio posao režiranja Baleta San Hoze, veza je prekinuta nakon šest godina.

Rolingstonsi u februaru 2014. godine. Mik je primetio Melani kada se iza scene družila sa svojim prijateljima.

Pozvao ju je na večeru, nakon čega su počeli da provode više vremena zajedno. Nažalost, Mikova dugogodišnja devojka Lovren Skot, umrla je u martu te godine, ali do juna, Melani i frontmen Rolingstounsa su se viđali.

Dobila je kuću od 7 miliona dolara

Biti sa Mikom Džegerom ima svoje prednosti - muzičar joj je kupio gradsku kuću od 7 miliona dolara, u Njujorku, u oktobru 2016. godine.

Ona je iz Virdžinije

Melani je rođena u Vilijamsburgu u Virdžiniji, a počela je da se bavi plesom u Školi scenskih umetnosti istočne Virdžinije. Zatim je nastavila da trenira u Vašingtonu na Akademiji baleta Kirov.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana