Клои Кардашијан ућуткала пратиоце након што су је напали због новог изгледа

Агенције
Клои Кардашијан ућуткала пратиоце након што су је напали због новог изгледа

Када је фанови нападну, она се овако са њима обрачунава.

Клои Кардашијан је одлучила да неће обраћати пажњу на коментаре мржње и критике које добија на друштвеној мрежи Инстаграм и одвојила је вријеме да на својој посљедњој фотографији очисти све негативне коментаре и остави само оне позитивне, да би на крају угасила опцију коментарисања на њеној објави. Корисници су је оптужили да је повећала усне убризгавајући силиконе у њих, те како јој то не стоји и да треба да их “издува”.

“Видимо шта си урадила, жао ми је али си претерала, изгледа ужасно”, један је од коментара остављених на њеној објави.

Остали су коментарисали како је чак и операција носа прошла лоше, те како више не треба да покушава да поправи свој изглед пластичним операцијама.

Прије него што је очистила и угасила коментаре, одговорила је како не може да вјерује свим коментарима и критикама које добија.

“Сада мислите и да сам очи оперисала? О Боже... Ви стварно претјерујете. Али добро, вјерујте у оно у шта желите. Ја сам свакако добро”, написала је. Ово није први пут да је Клои критикована због објава на Инстаграму, посебно због фотографија с плаже на којој је Клои са ћерком, пише klix.ba. Тада су је оптужили да користи своје дијете као неку врсту украса и модног додатка за фотографије на Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана